Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 14
Ga naar:   

Jolans tweede wortelpapje

23 januari 2013
Haaa, nu heb ik de smaak te pakken :-) dit gaat goed binnen! Al hang ik helemaal vol, maar mama heeft net een nieuwe (plastic) bavet gekocht dus 't kan er tegen!!


Wortelpapje!!

22 januari 2013
Jolan heeft vandaag zijn eerste wortel-aardappelpapje gegeten. Hij moest toch wel even wennen want het smaakt en voelt anders dan de cerealpap die hij tot nu toe kreeg. Hij heeft toch een paar lepeltjes gegeten, daarna bleef hij alles uitspuwen en heeft mama een pauze ingelast :-) morgen beter!

Eerste cereal papje

17 januari 2013
Onze kleine man heeft vandaag (op aanraden van het soort kind & gezin hier in Zwitserland) voor het eerste een maïs-vlokkenpapje gegeten. Was dat even raar ...eten met een lepeltje maar hij vond het reuze lekker!! Het is toch bijzonder hoe snel ze groot worden!  Ben zo fier op mijn klein schatje! Nu maar hopen dat hij ook beter (langer aan één stuk) slaapt!


Mijn eerste oudejaarsavond!

31 december 2012
Mijn geboortejaar loopt teneinde, mama en papa hebben veel inkopen gedaan om bij mijn meter Els en nonkel Dirk een feestje te houden! Ze hebben ook een karaoke dvd gekocht, amai zo luid zingen dat die kunnen, ik sliep door alles door, alleen het vuurwerk maakte me even wakker! Mama was heel moe maar bleef toch flink wakker tot na Nieuwjaar! Ook nonkel Karel en tante Eveline waren van de partij! En natuurlijk mijn nichtjes Elise en Charlotte en mijn neefje Matteo! Die laatste wilde altijd mijn handjes vastpakken, mijn mondje afkuisen en tegen me lachen :-)


Mijn eerte Kerstmis!

25 december 2012
't Is zover, dit is mijn eerste Kerstmis. Er is een feest bij mijn grootouders, en ook oma en opa koetjes zijn gekomen, en mijn overgrootouders! Amai! Ik werd natuurlijk weer verwend met cadeautjes (kleertjes en speeltjes) ook van mijn peter Benjamin! Ik was veel wakker want ik wou niets van het feestje missen natuurlijk. Het eten zag er super lekker uit... ik kreeg alleen yummy mummy melk! :-)
Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.